fredag 24 juni 2022

8/7-22. Magnus Abrahamsson: Underström

Fredag 8 juli 2022. 
Boksignering Magnus Abrahamsson - Underström.

Kl 1300.





Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje!

Platsen där samtal förs!


UnderströmDet är en ovanligt varm och solig midsommarafton på Norröra i Stockholms skärgård. Öns traditionella firande avbryts när en kvinna hittats mördad på en ödslig strand.

Polisinspektör Elsa Kahn, som försöker vila ut efter en utmattningsdepression med suicidala inslag, dras på gott och ont in i en komplicerad utredning där hennes sommargrannar på ön både misstänker och misstänks.

Allt är inte frid och fröjd i sommaridyllen, och det finns hemligheter som till varje pris måste bevaras. Bakom syrenhäckar och rödmålade skärgårdshemman döljer sig såväl avundsjuka och bitterhet som sexuella frustrationer, otrohet och kriminalitet.

När ytterligare ett mord inträffar växer paniken, och Elsa måste tillsammans med den märkligt överengagerade åklagaren Matti Lark hitta gärningspersonen innan ön töms helt på folk.

Eller innan mördaren slår till igen.

 

MAGNUS ABRAHAMSSON arbetar som manusförfattare och tv-producent och har arbetat med produktioner som Helikopterrånet, Svenska Fall och Infiltratören. Vid sidan av detta driver han Skilsmässopodden, och har i samband med den gett ut boken Lyckligt skild tillsammans med sin flickvän. Underström är hans skönlitterära debut och första delen i Mord på Norröra, den ö i Stockholms skärgård där Vi på Saltkråkan spelades in och snart ska spelas in igen.



NT digitalt 16/6-22: https://www.norrteljetidning.se/2022-06-16/midsommarmord-pa-norrora--morka-krafter-i-magnus-debutdeckare
Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs!



Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje 

Lilla torget 

761 30 Norrtälje 

Tfn 0708 905 731 

Karta: https://maps.app.goo.gl/QDRTjFMo7FRCiLWr6




 #underström  #magnusabrahamsson  #bokfabriken  #roslagensbokhandel  #välkommentillbokhandeln #välkommentillnorrtälje #saltkråkan #norröra  #skilsmässopodden  #visitroslagen #norrtälje  #kulturtorget  #kulturiroslagen  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...