torsdag 23 juni 2022

12/8-22. Extra bokcirkel; Dödsängel


Fredag 12 augusti 2022, kl 1400 - 1530

Extra bokcirkel; Dödsängel - Axel Burenius.

Extra bokcirkel. Ingen grupptillhörighet krävs för att delta. Anmälan skyndsamtBoken köps i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.


"Dödsängel" är en roman om dödens verkningsgrader, om att försöka förstå och hantera meningslöshet, frånvaro och slump. En tät, nervig berättelse som tar sin utgångspunkt i en trafikolycka utanför Bollnäs och som ytterst handlar om medmänsklighet. 

Lastbilschauffören Ivar Järve får tre unga människors liv på sitt samvete och plötsligt förändras allt. Intensivt medveten om allt i sin närhet, om ljuden och snön, inleder Ivar ett samtal med sig själv. En svindlande tankeström tar form där det vardagliga ställs mot det extraordinära; en kontemplation över livet och döden.

Burenius tilldelades Katapultpriset för denna bok, tillika debut. 

För att delta behöver du anmäla dig till bokhandeln och köpa boken i den här bokhandeln.  Mejl; info 😊 roslagensbokhandel.se eller tfn 0708905731 - eller titta in i butiken. 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje, platsen där samtal förs. 


Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje 
Lilla torget 
761 30 Norrtälje 
Tfn 0708 905 731 

Karta: https://maps.app.goo.gl/QDRTjFMo7FRCiLWr6#dödsängel #axelburenius 

#roslagensbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #sensusnorrtälje #välkommentillnorrtälje #kulturiroslagen #kulturtorget #samtalgörskillnad #läsbaraläs #visitroslagen #roslagenspärlor 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...