onsdag 30 oktober 2019

Boksignering lördag 7 december 2019 - Leif Bornvik & Gubbjävlar


Leif Bornvik är IT-entreprenören som sadlade om och blev författare.

Han debuterade 2017 med den självbiografiska romanen ”Kvarlämnat på perrongen” . En spännande, stundtals mörk, men ändå humoristisk livshistoria.

Nu har han släppt sin andra bok: Gubbjävlar. Humoristiskt och med allvar i botten gör han nedslag i gubbars tankar om livet.

Varje kapitel är träffsäkert illustrerat av Titti Winbladh, konstnär och bildpedagog. Titti studerade vid Konstfack åren 1960-1964. Hennes verk är presenterade på separatutställningar och på Liljevalchs vårsalong.

Både Leif Bornvik och Titti Winbladh har stark anknytning till Roslagen. De bor långa tider på sina respektive ställen vid Hattsundet.

I boken dyker Helge upp, han som alltid började dagen med ett besök på konditori Tösse på Sjötullsgatan, men som försvann. Vart tog han vägen?

Leif Bornvik kommer till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje lördagen den 7 december för att prata om och signera sin bok.

Du hälsas varmt välkommen att tala med honom, få honom att berätta om sitt skrivande och kanske också vad som fick honom att börja skriva alls.

Ja, fråga honom om det du vill veta, vetja!

A..


 
Vi samarbetar med Sensus Studieförbund
i våra arrangemang i bokhandeln!
#evenemangstipsNorrtälje #roslagensbokhandel #leifbornvik #gubbjävlar #enriktigbokhandel #boksignering #december #norrtälje #visitsweden #visitroslagen #vistoförlag #enperfektjulklapp #boksignering 7 december 2019.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...