måndag 30 augusti 2021

Hamsterresan! - Anders Nyman och Gabi Frödén

Hamsterresan! - Anders Nyman och Gabi Frödén


Rashid ska bli forskare när han blir stor.  Precis som hans mamma var. I dag ska han göra ett viktigt experiment. Han är noggrann. Inget får gå fel. Hamstern är det käraste han har. Han knyter fast fallskärmen ordentligt. Det gäller att ha koll. Det har Rashid. Men då. En vind. Var kom den ifrån?!   

Hamsterresan är en berättelse om att tappa kontrollen, hur det oväntade kan vända upp och ner på allt. Men att det kan bli bra till slut i alla fall. Kanske till och med bättre!

För fantastiska barn i åldern 3-6 år.


😊


Ja, som vuxen kan man ju le åt en berättelse, men den kan ju också plantera ofog i barnens sinne. Fast det är förstås en förälders roll att fostra barnen i rätt riktning. Berättelsen är både rolig och intressant och kan verkligen ge upphov till en hel del samtal. 

Det händer verkligen konstiga saker i våra liv. Det här skulle mycket väl kunna hända, eller hur?

Pepp för skratt, rädsla, glädje och allvar. Pepp för fina illustrationer. Pepp för härliga berättelser. Pepp för mer läsning med barnen! 

Heja, alla sagoläsare & sagolyssnare! Visst är det fantastiskt med alla böcker!

💓


  • #Hamsterresan  #AndersNyman  #GabiFrödén isbn 9789176342107  #idusförlag   #roslagensbokhandel  #välkommentillnorrtälje  #kulturiroslagen  #sagoläsning  #kulturtorget  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...