torsdag 12 september 2019

Bokprat i bokhandeln; Rose Tillberg Mattson - Hotelldirektören är tillbaka 7/11 2019 kl 1730

Vi tycker om att tala om böcker. Vi tycker också om när människor talar om sin väg till sitt författarskap, hur de tänkt kring sina böcker och varför de har skrivit. Vi tycker om att lyssna till orden om deras resa.

Följande dagar är just nu avsatta för bokprat i bokhandeln; 10 oktober kl 1730, 24 oktober kl 1730, 7 november kl 1730, 21 november kl 1730 och 5 december kl 1730 - torsdagar, varannan vecka i oktober - december, innan julstressen inträder. Håll ögonen öppna för programmet - och föreslå gärna roliga och/eller lämpliga föredragshållare. Föreläsningen är tänkt att vara ca 1 timme - ja, kanske inklusive en liten frågestund då också. Fri entré - men med en stark önskan om att du köper en bok, helst förstås föredragshållarens bok, men gärna även någon annan bok i butiken.


Torsdag 7 november kl 1730 - Bokprat med Rose Tillberg Mattsson, Hallstavik.

Hotelldirektören är tillbaka - del två av Rose Tillberg Mattssons bok är här! Rose Tillberg Mattsson berättar om sin nya bok. Missa inte! Välkommen till bokhandeln!


Vår tanke är att hålla kvar fri entrén till bokpraten, ja, men vi ser gärna att du köper en bok eller tre i samband med bokpratet. Köp gärna boken som författaren talar om - och/eller en annan bok i butiken. Vi har ett stort utbud både på såväl inbundna som på pocketböcker. Utan bokköp i bokhandeln kan vi förstås inte fortsätta att hålla bokprat - eller ens hålla butiken öppen.

Det är du, som kund, som gör skillnad.

Hör av dig till bokhandeln och berätta om/att du kommer - för rätt antal stolar och möblering av lokalen.Därtill inbokat i kalendern!
Torsdag 10 oktober kl 1730 (Hans Grytter - Historien om Adrian Balk)


Vi samarbetar med Sensus Studieförbund
i våra arrangemang i bokhandeln.

Övriga bokpratsdagar - återkommer med vad vi fyller dem med!
 
Torsdag 24 oktober kl 1730
Torsdag 21 november kl 1730
Torsdag 5 december kl 1730

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...