lördag 10 juni 2023

10/6-23. Lasse Björklund & Gabriella Wejlid

 

Boksignering av Lasse Björklund 

Lördag 10/6-23, kl 1200-1400

Kulturtorget, Lilla torget, NorrtäljeFånga Sverige - upptäck och bocka av i vårt fantastiska land
 

 

Fånga Sverige listar pärlorna av Sveriges natur- och kulturupplevelser. Här finns bland annat de högsta vattenfallen, vackraste tågsträckorna, mysigaste småstäderna och det bästa från varje landskap. I boken kan du både hitta inspiration och bocka av dina upplevelser. Har du sett trandansen vid Hornborgasjön eller våra fantastiska nationalparker? Har du varit ovanför polcirkeln och sett sprakande norrsken eller midnattssolen? Har du bott bekvämt uppe bland trädtopparna eller kanske i ett hus format som en svamp? Hur mycket av Sverige kan du bocka av?   

 

Roslagsförfattaren Lasse Björklund kommer från Edsbro och driver sajten SverigeInspiration.se och har bland annat arbetat som researrangör och turistinformatör i Sverige.  

 

 

 -----------------------

 

 

 

Boksignering av Gabriella Wejlid 

Lördag 10/6-23, kl 1200-1400

Kulturtorget, Lilla torget, Norrtälje

 


Konsten att få hjärnan att göra som du vill - om kreativitet, fokus, vanor och motivation.
 

  

Vår hjärna är fantastisk. Den kan ta till sig enorma mängder kunskap och tänka ut mål, planer och kreativa lösningar. Samtidigt kan den gladeligen börja motarbeta oss. Hur får vi den egentligen att göra som vi vill? 

Den här boken är fylld av tips på hur du får hela hjärnan att dra åt samma håll, skapar mer flöde och gör livet enklare. 

 

Roslagsförfattaren Gabriella Wejlid kommer från Edsbro och är en inspirerande föreläsare och författare som har skrivit flera böcker om hjärnan. Hon har i 15 års tid spridit kunskap om hur vi ökar vår kreativitet, hittar större fokus och får hjärnan att göra lite mer som vi vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...