fredag 31 mars 2023

Vinst! Lönsamma företag går inte i konkurs.


Vinst! : lönsamma företag går inte i konkurs. 
Hermann Simon , Andreas Jonason och Felix Mörée.

Vinst är ett av näringslivets mest centrala begrepp, men samtidigt ett av de mest missförstådda och ett av de mest kontroversiella. Varför har den en sådan negativ klang för somliga? Och vad är egentligen definitionen av vinst? Dessutom varierar uppfattningarna – men också missuppfattningarna – om hur företag kan påverka lönsamheten.

Vinst! är en av de första böckerna som behandlar begreppet på djupet. Den vänder sig till dig som företagare, som vill förstå vad vinst faktiskt är och inte är – och kanske viktigast av allt: hur du kan öka den.

Boken är heltäckande och blandar teori med konkreta exempel.

Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée har tillsammans mer än 70 års erfarenhet av att hjälpa företag utveckla sin lönsamhet. Det här är en handbok som innehåller exempel och observationer från deras mångåriga och mångsidiga karriärer som konsulter på världsledande företag.

Utgivningsdatum 20220921. Ja, men se på den. Här finns ord om vinst, kostnader, varför och hur. Här finns riktning och tankar om etik. Här finns ord att grotta ner sig i, tankar att låta fästa i huvudet och begrunda hur man ska eller inte. Driver du företag behöver du alltid nya ingångsvärden. Här finns mycket av den varan. 

Vad är målet med ditt företag? Hur tänker du om vinst och vem tänker du tillsammans med? 

A..#vinst  #hermannsimon  #andreasjonason #felixmöree #kunskapshusetförlag #hoiförlag #kunskapshuset

#roslagensbokhandel  #kulturtorget #platsendärsamtalförs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...