lördag 25 juli 2020

Svenska landskapsfärger - UpplandElfte delen i serien över Sveriges landskap och dess färger. Den lilla boken ska locka till upplevelser av landskapets olika sevärdheter, aktiviteter och företeelser genom att sprida färginspiration och fungera som guidebok för turister.

På svenska och engelska berättar denna lilla bok om vackra platser i Uppland. Landskapsmän, blomster, svampar och fisk kan också begrundas. Som roligt tilltugg finns också färgkoderna för väggar, bär, fönster och annat. Eller vad sägs om färgkod för ostekt biff eller stensoppens hatt? 

Den här lilla boken är rolig, allvarlig och en bra reseguide. Det är en fin liten guide att lägga i packningen för tips för nästa plats eller samtal för fortsatta äventyr. Ja, eller kanske köksbordsläsning (d v s planering) först och resa sen.

Den här lilla pärlan kan jag verkligen rekommendera.

Lycka till med ert svemestrande i år. Vi bor ju i ett fantastiskt vackert land.

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje när du vill köpa en bok. Har vi den inte hemma tar vi väldigt gärna hem.

A...


***

#svenskalandskapsfärger #uppland #turistguide #besöksmål #ettlevanderoslagen #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #ettlevanderoslagen #visitroslagen #visitnorrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #kultur  #svemester #hemester

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...