tisdag 28 juli 2020

Dinosaurien på 13e våningen - Wade Bradford & Kevin Hawkes


Dinosaurien på 13e våningen
Wade Bradford & Kevin Hawkes

Efter en lång och jobbig dag tar den trötta Herr Snark in på populära Hotell Delamera. Han ser fram emot en god natts sömn i en skön säng. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort. Herr Snark får prova flera olika rum, men alltid är det något som stör hans sömn. Det första rummet är för högljutt, det andra för kallt. Ett tredje rum är redan fullt av gäster och i ett fjärde läcker det från taket. Kanske går det bättre på våning 13?

Dinosaurien på 13:e våningen är en underfundig, överraskande och rolig berättelse som garanterat kommer få både barn och vuxna att skratta högt. De humoristiska illustrationerna är gjorda av den prisbelönta tecknaren Kevin Hawkes.

Barn 3-6 år.

Härliga färger. Härliga berättelser. Härliga illustrationer. Ja, man blir glad av böcker att läsa tillsammans med barnen. Man blir glad för att de är roliga, lagom tokiga och inspirerande hitte-påiga.

Dinosaurien på 13e våningen är verkligen just så. Tokig, rolig och hitte-påig. Precis så som man vill läsa tillsammans med sitt barn eller barnbarn. Ja, och med andras ungar också, förstås.

A..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...