fredag 8 november 2019

Bokprat 21/11 kl 1730 - Kristina Tilvemo & Michael Wainwright om JudaskyssenTorsdag den 21 november kl 1730 kommer - Kristina Tilvemo & Michael Wainwright -  till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje för att prata om spänningsromanen Judaskyssen. 

Det här är ett ypperligt tillfälle för dig som vill lyssna till - och kanske själv delta i - ett samtal om skrivande! Ja, förstås också om tankar kring just den här boken.

Hur går det egentligen till att skriva en bok? Hur har de jobbat tillsammans, när de skrev sin bok? Varför skrev de tillsammans? Är det inte lättare att skriva själv? Varifrån har de fått sina exempel? Är exemplen tagna ur verkligheten? Hur lång tid tog boken att skriva? Varför skrev ni boken? Och alla andra frågor som kan tänkas uppkomma.

Författarna signerar sin bok vid tillfället, såklart!

Välkommen!

Hör gärna av dig och berätta att du kommer!

Tfn 0708 905 731
Mail; info 😉 roslagensbokhandel.se

Det här blir skoj! Det här blir fantastiskt! Det här blir väldigt, väldigt bra!  Tilvemo & Wainwright gillar att möta sin publik, prata om sin bok och gör mer för läsarna.

Pepp för ett härligt bokprat!Vi samarbetar med Sensus Studieförbund
i våra arrangemang i bokhandeln!
#skrivarcirkeln #roslagensbokhandel #sensusnorrtälje #enriktigbokhandel #KristinaTilvemo #MichaelWainwright #judaskyssen #norrtälje #enperfektjulklapp #visitsweden #visitroslagen #evenemangNorrtälje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...