torsdag 17 september 2020

Idag är en ny dag...


Hej, Anette, säger Sten när han kommer in i butiken. Han tackar för tipset om böckerna om Legenden om Sally Jones och Mördarens apa och vill ha mer. Såklart han får mer. Uppföljaren Den falska rosen ligger på disken så det är lätt ordnat. Han blir glad, vilket också gör mig glad. Tänk att få tag på så härliga böcker till sig och sina barn eller barnbarn. Så himla fint. 

När vi står där och pratar kommer Karin inpromenerande med en kompostpåse full med ljuvliga tomater och en pumpa som hon ger till bokhandlerskan samtidigt som hon öser goda ord över bokserien vi talade om. Sten blir glad för han är helt rätt ute med sin läsning men också lite förvirrad över kompostpåsen. Karin berättar att det är för att hon är nöjd med bokhandeln (i sina underbart sprudlande ordalag). Sen får han också veta att vi ska ha ett viktigt, roligt och inspirerande samtal om en bok vi alla läst. Fika och prat. Det glänser till i ögonen på honom. Kanske kommer han tillbaka snart och anmäler sig till deltagande i en av de härliga bokcirklar som pågår i bokhandeln. Det vore fint. Vi får se, vi får se. 


Glädje spiller över. Tack Karin och Sten för den goda pratstund ni gav mig där. Tack Karin för underbara tomater mm. Alla små gula tomater tog slut på nolltid. De var så magiskt goda. Tack. 


Idag är en ny dag med nya fantastiska möten. Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 


A.. 



#legendenomsallyjones #mördarensapa #denfalskarosen #roslagensbokhandel #skattkammare #enriktigbokhandel #norrtälje


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...