lördag 12 september 2020

Det stora skogsäventyret - Emma V Larsson & Maria Trolle


Vidar drömmer om att bli en stor äventyrare. På sin nioårsdag får han ett par vandringskängor och ett äventyr i present att vandra i en nationalpark. Den djupa urskogen gömmer många hemligheter, dagen blir mer äventyrlig än Vidar ens vågat drömma om. Vem är det som spionerar på familjen och bara har fyra tår? Hur hjälper man en vilsen varg att hitta hem och vilka gömmer sig i trädens skuggor?

Det stora skogsäventyret är en bok att läsa själv eller tillsammans med en vuxen. I serien finns också boken Det stora tältäventyret. Här finns äventyr, djur och natur att prata om. 

Äventyrliga klubben-böckerna om friluftsliv, miljö, näräventyr, djur och natur är spännande kapitelböcker som passar fint för barn i åldern 6-9 år. 

Det är glädjande att det finns så många fina naturböcker för barnen att läsa och fundera om. Det här är en fin present till ditt barn eller barnbarn. 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

A.. 


#äventyrligaklubben #detstoraskogsäventyret #detstoratältäventyret #emmavlarsson #idusförlag #barnböcker 6-9 år #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandelInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...