onsdag 14 november 2018

Praktikant till butiken - att läsa och att skriva!

Praktikant som gillar att läsa och skriva!

Vi vill och kan gärna ta emot en praktikant som gillar att läsa och skriva. Ja, gärna någon som vill utveckla sitt skrivande, med fokus att skriva målande och vackert om böcker och författare i vår bokhandel. Vi söker någon som gillar barnböcker, ungdomsböcker, romaner eller kanske deckare. Eller kanske fantasy & magisk realism.

Du gillar att läsa och du gillar att skriva om det du läser. Du läser och skriver och har ett stort hjärta och känsla för språk och läsning. Din uppgift blir att läsa och skriva - för att uppmärksamma och marknadsföra böcker som finns i vår bokhandel.

Din uppgift kan också vara att delta i bokhandeln bokcirklar - för att leda och bistå i samtalet om de fantastiska böcker vi läser där.Du finns i Norrtälje eller i dess omnejd - och har möjlighet att finnas i bokhandeln 2-4 dagar per vecka, där läsning och att skriva om böcker tillhör huvudsysslan. Ja, en del av läsningen kan ske på håll - men vi vill att du största delen av din praktiktid finns på plats hos oss i bokhandeln.

Praktikperioden kan vara kort eller lång, beroende av ditt och vårt gemensamma önskemål.

Hör av dig till bokhandeln om detta känns intressant - helst genom ett besök i butiken under butikens öppettider!

mail; info😉roslagensbokhandel.se
tfn; 0708 905 731, 0176-19970

Välkommen till;
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...