söndag 9 juni 2019

Hela jakthunden - Anna Pamuk


Hela jakthunden
Anna Pamuk
Visto förlag
Utgivningsdatum 20190509

Jakthundar är speciella, säger författaren. Vad glad jag är att du håller den här boken i din hand - den kommer att betyda mycket för både dig och din fyrbenta jaktkompis, säger Anna Pamuk, som vill ge kunskap om hela din jakthund. 

Boken handlar om friskvård och sjukvård för jakthundar. Den innehåller ett stort spektra av information och kunskap för dig som månar om din hund.

Boken är indelad i olika delar som ger dig konstruktiv kunskap från olika perspektiv. Hur tänker du till i olika skeenden av hundens liv eller händelser? Hur undviker du onödiga skador och sjukdomar? Hur kan du hjälpa hunden att jaga utifrån sin kapacitet? Hur kan man göra före, under och efter jakten för att det ska bli så bra som möjligt?

Den här boken innehåller mycket - massor - av konstruktiv information som verkligen tål att begrundas för dig som vill lära dig mer kring din hund och dess livsförutsättningar.

Den här boken gör mig glad - den månar om en grupp djur som betyder mycket för många. Hunden är ju en mycket kär vän till väldigt många människor.

A..

---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- 


Författaren Anna Pamuk

Anna Pamuk tog sin veterinärexamen i Uppsala 1998 (leg veterinär) och sin utökade examen i smådjursmedicin 2014 (GPCertSAM). Hon är inte bara veterinär utan också jakthundsägare. 

Tillsammans med sin man och deras fyra jakthundar bor hon på ett fjäll i natursköna Norra Jämtland. Hon driver och arbetar som veterinär på Fjällveterinären, en klinik med spetskompetens på jakthundar. Utöver det vardagliga veterinär arbetet ägnar hon sig åt att skriva och föreläsa, framförallt om jakthundars hälsa och sjukdomar.

Visto förlag är en del av Idus förlag. Förlaget ägs av Ulrika & Mats Slottner. Ulrika Slottner är VD och driver förlaget.


---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...