fredag 14 juni 2019

Boksignering; Henrik Sundell - Solitär - 29 juni 2019


Stockholms juristvärld är startpunkten för Henrik Sundells roman Solitär. Huvudkaraktären Alexander Tapper arbetar på en välrenommerad advokatbyrå, är singel och har passerat fyrtiostrecket. Han äger båt och en eftertraktad våning i innerstan, men ingenting är ändå riktigt som han önskar. När Alex mor går bort lämnar han storstadslivet och reser hem till Norrland. Där möts han av en åldrig far och ett barndomshem där tiden tycks ha stannat – men när Alex hittar en bunt papper på vinden kommer gamla hemligheter upp till ytan. Frågor väcks som för Alex bakåt genom åren, till studietiden i Paris, till ungdomskärleken Fanny som försvann spårlöst – men även till vaga och motsägelsefulla barndomsminnen. Känner han till hela sanningen om sin egen härkomst? Vem är Maria? Och vad är det hans far under alla år gjort sitt bästa för att dölja?

Solitär är en utvecklingsroman om jakten på ett fördolt ursprung och längtan efter ett sannare liv. Henrik Sundell är en Stockholmsbaserad affärsjurist och detta är hans debutroman.

Henrik Sundell kommer till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje lördagen den 29 juni 2019 för att signera och prata om sin bok. Här har du möjligheten att tala med författaren om handlingen, miljöbeskrivningar, varför och hur han har skrivit och hela den långa skrivprocessen. Hur går det egentligen till att skriva en bok?

Välkommen då!

Tid; ca 1100-1300

A..

Vi samarbetar med Sensus studieförbund
i alla våra arrangemang och aktiviteter i bokhandeln.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...