måndag 8 januari 2018

Underbara underliv
av Nina Brochmann och Ellen Støkken Dahl

En oumbärlig bok om kvinnans kropp, sex och hälsa

Är du säker på att du känner ditt eget underliv? Även om kvinnans könsorgan inte direkt är en ny upptäckt är det otroligt mycket som kvinnor inte vet om sin egen kropp. Vet du egentligen varför mensen gör ont? Finns mödomshinnan? Varför sliter du med att få orgasm? Hur länge kan du vänta med att få barn?

Genom att kombinera känd medicinsk kunskap med ny forskning innehåller Underbara underliv allt som finns att veta om underlivet. Här får du lära dig om klitoris djupa hemlighet, den vilda hormondansen som styr mensen och hur preventivmedel fungerar i kroppen. Du blir också expert på en rad vanliga kvinnosjukdomar, som endometrios, svampinfektion och polycystiskt ovariesyndrom. Boken ger med andra ord svar på frågorna som ofta är svåra att ställa och den gör det på ett lättläst och lättsamt sätt.

Boken kom till bokhandeln idag - och finns nu alltså i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i vackra Norrtälje. Ja, det gör också boken om Veckans vego och den som berättar om författaren Ingmar Bergman. Ja, vi har mer utöver detta, förstås.

Välkommen till bokhandeln - som just för dagen bokar in äventyrare och författare till kommande möten i butiken.

A..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...