måndag 15 januari 2018

Magnus Västerbro - Pestens år - till butiken 17/3 2018

Magnus Västerbro har skrivit Pestens år : döden i Stockholm 1710. Ja, han har skrivit mer än så och är i slutet av sommaren aktuell med en ny bok om nöd & förtvivlan. Han håller sig till de historiska spåren.

Vi samtalade om att hålla ett författarsamtal, signering eller motsvarande och han frågade mig vad jag tyckte var roligast - Pestens år eller nödåren på 1860-talet? Ja, känner mig tveksam här till begrepp som roligt kopplat till pest eller nödår, men prioriterade pesten framför nöden. Om det nu är så att de är åtskilda från varandra.

Magnus Västerbro har koppling till Norrtälje kommun och vi tycker att det är fantastiskt roligt att han vill komma till bokhandeln och tala med läsarna, berätta om sitt författarskap och dela med sig av inspiration av pest och nöd. Vi har förstått, genom läsning av recensioner, mm, att han är en skarpt duktig författare som får läsare att inspireras också av dessa svåra frågor. Vi läser kommentarer som att boken sjuder av liv, att det är en pärla till bok och en lysande populärhistoria. Ja, det är många fina ord om Magnus Västerbro och hans bok Pestens år. Vi ser stort fram emot att träffa honom.

101 historiska händelser -
finns i Roslagens bokhandel
vid Lilla torget i Norrtälje!
Lördagen den 17 mars 2018, kl 1300 - finns han i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Missa inte detta! Ja, föranmälan krävs. Det görs i bokhandeln, per mail eller per telefon.

Magnus Västerbro är uppenbart en historieberättare av redig rang!

A..Länkar av intresse! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...