fredag 13 december 2019

Boksignering (barnbok) i bokhandeln 21 december 2019: Carolina Miilus Larsen

Du hälsas varmt välkommen att tala med författaren till barnböckerna Diamanttjuvar på Titanic, Tempelprästens hemlighet och Pompejis öde när hon kommer till bokhandeln den 21 december 2019 för att signera sina barnböcker.

Preliminär tid för besöket är kl 1200-1400.

Böckerna är lättlästa kapitelböcker för barn, ca 8 – 11 år, som gillar spänning.

Tvillingarna Mia och Stella hittar ett märkligt klot under mormors altan. Med hjälp av detta får de möjligheten att resa tillbaka i tiden och besöka sig själva i tidigare liv som de har levt.

I den första boken vaknar de upp som två fattiga irländska elvaåringar, ombord på Titanic. I den andra hamnar de i Inkariket samtidigt som spanjorerna har upptäckt hur mycket guld och silver det finns att stjäla där. I den tredje boken reser de till staden Pompeji där människorna inte vet att berget Vesuvius är mycket mer än ett berg …

Böckerna är inte faktaspäckade utan det är äventyret som är det centrala, viss historisk kunskap kommer liksom med på köpet!
Ps...
_____ _____ _____

Bokhandeln i Norrtälje - d v s Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje - heter inte Norrtälje bokhandel (Norrtälje bokhandel låg på gågatan och försvann för flera år sedan). 

Vårt tfn är 0708905731 och vi nås också per mail: info 😏 roslagensbokhandel.se. (Vi tar hand om kunden i butiken före telefonen och mailen, om det händer samtidigt). 

Framförallt finns vi i butiken, så välkommen till butiken vid Lilla torget i Norrtälje.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...