måndag 19 augusti 2019

Rachel Kushner - nu aktuell med The Mars Room

Rachel Kushner - nu aktuell med The Mars Room - är en av sin generations mest kända och originella författare, säger Bookmark förlag på sin hemsida när de beskriver sin författare. De säger vidare att; Hon skriver med absolut gehör för den verkliga världen. The Mars Room är ett lika realistiskt som skrämmande porträtt av fängelser och det så kallade rättvisesystemet i Kalifornien, där boken nu är officiellt bannlyst.

Båda hennes föregående romaner (Telex from Cuba och Eldkastarna) var bästsäljare och finalister i National Book Award. Med The Mars Room har hon dessutom blivit Man Booker-finalist, nominerats till en Andrew Carnegie-medalj och Goodreads Choice Awards, samt kommit till final i National Book Critics Circle och vunnit det franska Prix Médicis étranger.

Hennes romaner har översatts till 24 språk och hon har publicerats i New York Times, Harper’s, New Yorker och Paris Review. Hon är bosatt i Los Angeles.

------

Vi överväger att lägga boken på vårt bokcirkelbord inom kort. Vad tror ni? Vill ni läsa den som cirkelbok - för att samtala om den i våra möten?

A..


Titel; The Mars Room
Författare; Rachel Kushner
Utgivningsdag; 20190820
Förlag; Bookmark förlag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...