onsdag 7 augusti 2019

Bryt mönstret : sy modernt och stilrent - Saara Huhta och Laura Huhta

Bryt mönstret innehåller allt du behöver för att sy en komplett basgarderob.

Plaggen kan lätt göras unika efter din egen smak och personlighet. Du får en fantastisk mönsterkollektion till stilrena plagg som är enkla att sy, bekväma och lättburna. Dessutom är de perfekta att kombinera med varandra. I fickan längst bak i boken finns mönsterark i full storlek till samtliga plagg, i storlek 34–50.

I boken finns mönster, beskrivningar och varianter till över 50 olika modeller. Men här finns också tips på hur du kan göra egna mönsterändringar som gör dina plagg helt unika. Det är bara att börja från början och sy dig igenom boken.

Du behöver inga förkunskaper, allt du behöver veta förklaras pedagogiskt i boken. Du börjar med det enklaste projektet – en väska – och innan du vet ordet av har du avslutat med det svåraste, en kappa. I varje nytt projekt
introduceras en eller flera nya tekniker så att du utvecklar
dina färdigheter allt eftersom.


-----------

Att sy. Att lära sig att sy. Att fundera över mönster och om man kan. Att upptäcka att man kan! Att forma sin egen garderob. Det här är en bok full av idéer, fina instruktioner och mönster - för dig som vill sy, som vill lära dig att sy eller redan kan sy. För dig som vill, alltså!

Bryt mönstret - sy modernt och stilrent - är en vacker bok med mängder av tips och idéer för vackra nya kläder till din egen - eller kanske en väns - garderob. Boken i sig är strikt, tydlig och enkel. Den gör mig frestad att sy - den får mig att tro att jag kan. Tänk om jag verkligen kan?

Så fint. Så lätt. Så vackert. Så kreativt suveränt.

Så glad man blir - av en bok som denna!

A..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...