onsdag 5 juli 2023

Syd. Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf



 Efter den mardrömslika upplevelsen som kockassistent på den världsberömda stjärnkrogen Nord i de jämtländska fjällen har Alex och Sofi äntligen lyckats starta ett nytt liv. Med restaurangägaren Alice Duwals hot bakom sig fokuserar de nu på att starta upp en bistro på Öland. 

Trots öns fantastiska läge visar det sig snart att det är hårt arbete att driva egen restaurang. Inte minst då det uppdagas hemligheter som riskerar att ödelägga allt. Samtidigt kan inte Alex släppa oron över att Alice ska återvända. Inbillar han sig bara, eller är hon ute efter hämnd? 

SYD är den andra delen i serien om kocken Alex, en unik psykologisk thriller i köksmiljö, som har hyllats av både läsare och kritiker. Hur långt är du villig att gå för att bli fri från ditt förflutna? 


Jag har haft flera kunder på sistone som har lovordat Nord, så jag blir glad att se att uppföljaren Syd nu finns utgiven. För dig som är thrillerälskare ber vi sålunda om din uppmärksamhet. 

Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf är uppenbart författare som du behöver begrunda. Det vore ju dumt att missa dessa thrillerstjärnor, eller hur?

Syd och Nord, alltså. 



Om boken tagit slut i butiken, tar jag gärna hem den på nytt åt just dig. Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.


#Syd  #KatarinaEkstedt och #AnnaWinbergSääf

#roslagensbokhandel #norrtälje #kulturtorget 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...