torsdag 27 september 2018

Mats Melin - från Hudik med kärlek av Mats Ahlsén


Mats Melin - från Hudik med kärlek
Mats Ahlsén
LL-förlaget
2018

Mats Melin är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare, känd från Glada Hudik-teatern och ICA-reklamen. Till skillnad från många andra kända skådespelare, så vet vi nästan ingenting om honom. I den första biografin över Mats Melin får du läsa om hans svåra men också fina barndom och om varför han är så älskad.

Boken är nyligen utgiven och skriven på lättläst svenska. Mats Ahlsén (författare) har intervjuat Mats Melin, hans familj och skådespelare som Melin har arbetat med. Detta, tillsammans med en mängd bilder, har genererat en fin biografi om Mats Melin.

Kronprinsessan Victoria, Skavlan, Glada Hudik-teatern, reklamfilmer och mycket annat har gjort skillnad - både för Mats Melin och för alla oss som sett och förstått all skillnad detta har gjort för både honom och för oss andra. Framgång, inspiration och glädje gör skillnad.

Det är fint med en biografi om Mats Melin skriven med inriktning lättläst, eftersom det gör boken tillgänglig även för den som har det tufft med läsningen.

Mats Ahlsén har också skrivit Axel var en idiot, Ingen ska få veta : en fotoberättelse och översatt 438 dagar  till lättläst. Alla dessa böcker är utgivna på LL-förlaget (lättläst).

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje gillar böckerna.

Välkommen till oss i butiken i Norrtälje.
Du hittar vår facebook-sida här!

A..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...