söndag 5 november 2017

Stora boken om bin - av Piotr Socha

Stora boken om bin 
Piotr Socha
Alfabeta förlag
Isbn 9789150119558 
Översättare Tomas Håkansson
Utgivningsår 2017

Den här boken blir jag helt såld på. Den är verkligen supervacker och ger en bra bild över binas värld och deras uppgifter. Den har konstruktiva bilder och texter, den är enkelt beskriven och jag tänker att den passar både barn och vuxna.

Den är verkligen otroligt fin. Boken berättar om binas värld ur många olika perspektiv. Den rör historia, djuren, naturen, hur de rör sig, om eller att vi kan hjälpa dem och förstås hur de gör alldeles själva. De lever i ett strukturerat samhälle och har sina tydliga uppgifter. Ja, bina har en väldigt viktig uppgift för vår egen matproduktion och för vår naturs utveckling. Det är verkligen superviktigt att vi vet och tar hänsyn också till detta.

Stora boken om bin är en verkligen en fin bok. Den känns fin för både barn och vuxna. Den känns fin som en viktig presentbok, både till andra och till dig själv.

Ja, den finns förstås i en bokhandel nära dig. Och om den inte råkar finnas där just när du kommer in i butiken rekommenderar jag förstås att du beställer den just där.

Det gör skillnad för bokhandelns varande att du handlar just där.

A..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...