tisdag 7 november 2017

Roslagens bokhandel söker en praktikant inom media/kommunikation

Roslagens bokhandel i Norrtälje söker en praktikant som skall arbeta med media & kommunikation under hela eller delar av vårterminen 2018. Ja, det går fint att börja redan i december 2017 om vi tycker så när du har bestämt att du vill och vi ser att du är rätt person för uppdraget.

Du är duktig på svenska, skriver korrekt, hittar goda ordval, är kreativ för nya vägar, uppskattar bilder och läser mycket. Färg, form, inspirerande & inbjudande texter och seriositet är viktigt här.

I dina uppgifter kommer t ex att ligga att skriva recensioner på blogg och hemsida, att uppdatera facebook, instagram och twitter samt att på andra sätt berätta för Norrtäljes och Roslagens invånare och besökare att bokhandeln är något man gärna besöker.

Är du rätt person, så ställ din ansökan till; anette.grinde 😊 foretagshuset.net Beskriv din bakgrund, din kunskap och ditt intresse i ett personligt brev och berätta också under vilken period du kan/vill vara i bokhandeln.

Bokhandeln är centralt belägen i Norrtälje.

Vill du använda snigelpost är adressen;

Företagshuset AgKb
Anette Grinde
Eliegatan 11
172 73 Sundbyberg
Tfn 0708 905 731

Ps.
Jag har en bekant som säljer fantastiska & ekologiska hudvårdsoljor, som också söker en praktikant inom media/kommunikation just nu. Hör av dig till mig, om du önskar kontakt med henne. Kanske står hudvårdsoljorna i högre kurs hos dig än böcker? Då är det förstås dit du skall vända dig för frågan om praktikplats för kommunikation.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...