onsdag 22 februari 2012

Mat i långpanna

Mat i långpanna
Redaktör Anna Braw.
Libris förlag, Örebro.
2009.
Isbn 9789173870108

Serien kyrkkaffe omfattar små kokböcker som rör mat, kakor, bröd och tillsammansmat av olika kategorier. Böckerna är små och enkla. De är också vackra. Flera av dem finns nu på bokrean och kostar då inte mer än ca 39 kr. Någonstans kanske de också är billigare än så. På röda korsets fina secand-handbutiker (Kupan), som finns landet runt.

Recepten i Mat i långpanna räcker till många gäster vid bordet. Recepten täcker minst 8 personer och kan användas till såväl vardag som till fest. Pajer, bröd, lasagne och fiskgratäng, liksom morotslåda och honungsglaserade rotfrukter skapar bredd och möjlighet till ny fantasi. Om allt inte går åt vid den första måltiden, går rätterna i allmänhet bra att frysa in och äta vid ett senare tillfälle. Matlådor kan här onekligen fyllas med nya och spännande rätter.

Kyrkkaffeseriens böcker är för övrigt bra som små gå-bort-present-böcker. Info om priser, andra böcker i serien, mm, finner du t ex t ex hos Libris.

Jag hoppas att du lånar den på ditt närmaste bibliotek eller att du köper den hos din lokala bokhandel. De behöver ditt besök. 

BokbloggerskanLäs även andra bloggares åsikter om , kyrkkaffe, , & kupan.
Intressant.
  Bloggkartan Norrtälje. Nyligen.se.
Bokus & Adlibris säljer Libris kyrkkaffeböcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...