Antikvariatet Norrtälje


Vi säljer nya böcker på bokhandelns nedre våningsplan (gatuplan) och begagnade böcker på övervåningen. 

Syftet med antikvariatet är välgörande ändamål, för att kunna skapa mer för andra. 

Med det antikvariska rummet - #entrappauppibokhandeln - kan vi t ex åstadkomma praktik för människor som behöver komma ut i arbetslivet, alltså arbetsträning, praktik för arbete eller praktik för studier. Uppgifter kan vara att ställa i ordning, skapa register för de begagnade böckerna, prismärka, etc. 

Arbetsträningen kan också röra sig om att arbeta med städning, illustrationer, marknadsföring och annat som hör butiken eller antikvariatet till. Personen kan arbeta i butiksdelen eller i ett rum utan kontakt med kunder - med utgångspunkt från egna val, hälsa och personlighet. Personens kompetens, välmående och intresse är utgångspunkten för arbete och möte i butiken.

Arbetsträning  skapar möjligheter för människor att komma ut i arbetslivet. Det handlar om att öva, utmana och skapa nytt för sig själv och för andra.  


De begagnade böckerna finns på övervåningen i bokhandeln. Titta gärna in för att botanisera där.


Frågor? 
Titta in till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Tfn 0708905731
info😉 roslagensbokhandel.se
#antikvariatetnorrtälje   #entrappauppibokhandeln  #roslagensbokhandel  #norrtälje  #välkommentillnorrtälje  #välkommentillbokhandeln  #smultronstället  #roslagenspärlor  #kulturtorget #platsendärsamtalförs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...