torsdag 15 juli 2021

Boksignering Kristina Collén - torsdag den 15 juli 2021


Boksignering torsdag den 15 juli 2021 - kl 1300-1500


Kristina Collén;  Min mamma bor under en sten - 3-6 år

Hemma hos Siri är det bråkigt.  Hon tycker att det låter som när det åskar och blixtrar. Siri tar sitt gosedjur Dino i handen, och så börjar de gå. Tillsammans tar de sig ut i det okända för att hitta stenen där mamma bor. På vägen möter de märkliga varelser. En del är onda, andra snälla. Vem ska Siri våga lita på?

Min mamma bor under en sten handlar om starka känslor och sorg. Om när vuxenvärlden sviker och om att ha mist en förälder.  Den handlar också om äventyr, att ge sig ut i ett fantasilandskap och upptäcka att världen inte alltid är en snäll plats att leva på, men att det också finns hjälp att få.

Kristina Collén;   Pojken i tornet - 9-12 år

Kristina Collén har skrivit Pojken i tornet, som är hennes fjärde barnbok. Pojken i tornet passar barn i bokslukaråldern 9-12 år. 

Boken handlar om Lydia som går med i en teatergrupp som ska sätta upp pjäsen Spöket på Canterville, när plötsligt ett gammalt teaterspöke gör sig påmind på teater. Boken handlar om den sköra tråden mellan barn och tonår, om att känna starka känslor när exempelvis vänner sviker. Men också om hur man tillsammans kan slå tillbaka mot inre och yttre spöken samt den första pirrande känslan av att vara kär. 

Kristina Collén
Alma och flyghunden Otto - 6-9 år
Alma och papegojmysteriet - 6-9 år
Mika & Mille Den magiska mobilen - 3-6 år
Pojken i tornet - 9-12 år
Min mamma bor under en sten - 3-6 år

Varmt välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje


Allt Gott
Anette Grinde
bokhandlerskan i bokhandelnBoksignering lördag den 12 december 2020 - Kl 1200-1400.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...