lördag 28 november 2020

Boksignering Kristina Collén - lördag 12 december 2020 - kl 1200-1400


Boksignering lördag den 12 december 2020

Kl 1200-1400.

Kristina Collén - Pojken i tornet - 9-12 år

Kristina Collén har skrivit Pojken i tornet, som är hennes fjärde barnbok. Pojken i tornet passar barn i bokslukaråldern 9-12 år. 

Boken handlar om Lydia som går med i en teatergrupp som ska sätta upp pjäsen Spöket på Canterville, när plötsligt ett gammalt teaterspöke gör sig påmind på teater. Boken handlar om den sköra tråden mellan barn och tonår, om att känna starka känslor när exempelvis vänner sviker. Men också om hur man tillsammans kan slå tillbaka mot inre och yttre spöken samt den första pirrande känslan av att vara kär. 

Boksignering lördag den 12 december 2020. Ja, då har vi fortfarande den där gräsliga coronatiden, tänker vi här. Det innebär Kristina Collén signerar sin bok utomhus, alldeles utanför bokhandeln. Du kan betala med swish, så du behöver inte gå in och betala den signerade boken i bokhandeln. Det går fint att betala utanför.

Ja, vill du handla annat eller prata med bokhandlerskan om beställningar går det förstås fint att göra det per telefon, mail eller vid kassan i butiken. Är det tomt i butiken kan du också be mig komma ut. 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Allt Gott
Anette Grinde
bokhandlerskan i bokhandeln


Kristina Collén
Alma och flyghunden Otto - 6-9 år
Alma och papegojmysteriet - 6-9 år
Mika & Mille Den magiska mobilen - 3-6 år
Pojken i tornet - 9-12 år
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...