onsdag 16 oktober 2019

I en bokcirkel nära dig...

Tack, alla ni fantastiska läsare som deltar i våra bokcirklar. Tack, alla ni som anstränger er för att läsa till bokens slut, för att kunna fundera kring innehåll, berättelserna, författarens intentioner och vad böckerna säger oss - för att delta i vårt gemensamma bokcirkelsamtal. Det gör skillnad. Ni gör skillnad.

Vi lär oss mer om människor, om oss själva och om våra förhållningssätt till varandra. Vi lär oss mer och mer att lyssna, fördjupa tanken och se hur frågor hänger ihop. Kanske blir det mindre viktigt att säga eller tänka kring om en bok är bra eller dålig och mer viktigt med samtal om innehåll.  Vad är vad och varför.

Jag ser att de fördjupade samtalen verkligen gör skillnad. Vi vågar fundera djupare, dela med oss om våra tankar om innehållet - samtalet i cirkeln växer onekligen med tiden.

Mötet gör skillnad, skapar nytt och annat. Ja, det är verkligen tillförande.

Välkommen att våga fördjupa samtalet med oss.  Att bokcirkla kan verkligen bli väldigt mycket mer än bara en läst bok. Om nu det är bara. 😕

A..

 




.......



God Morgon Roslagen - varsågod att lyssna när bokhandlerskan i Norrtälje talar! 😌 

Radio Roslagen 20191011 God Morgon Roslagen.  Programledare Carina Widlund talar med bokhandlerskan Anette Grinde från Roslagens bokhandel vid lilla torget i Norrtälje  





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...