fredag 9 augusti 2019

Beställd bok ska hämtas - förstås!

Vi hjälper dig mycket gärna att ta hem de böcker just du vill ha  - vi letar efter just det du vill ha, vi beställer, sorterar, hanterar, ringer, mailar och/eller smsar. Ja, vi lägger tid och kostnader på just dig - när du vill att vi tar hem en speciell bok till just dig. Vi gör det gärna.

När boken kommer hör vi av oss. Om vi har fått ett felaktigt telefonnummer eller mail, så når vi dig inte, så hör av dig om du inte hör av oss. I regel, nästan alltid, fungerar detta alldeles utmärkt. Vi försöker påminna, när vi tror att du har glömt.

När du har beställt en bok så behöver du hämta den. Du kan inte avstå genom att hänvisa till din granne, din son, att du fått tag på den på biblioteket eller din egen glömska när du fått låna den på annat sätt, någon annan köpt den eller du har hittat den i din egen bokhylla. Beställd bok måste alltså hämtas.

Vi kan inte ta både tid, hantering, fraktkostnader och din kostnad för en bok som du har bett oss ta hem till dig. Det faller liksom på sin egen orimlighet.

Vi ber dig respektera att beställd bok ska hämtas.

Ej hämtad beställd bok debiteras med 150 kr i hanteringskostnad - du kan betala via swish eller bankgiro till oss - eller direkt i butiken. Låt oss slippa dra i den tråden, är du snäll.

Vi tar - som sagt - mycket gärna hem en bok till dig. Vi gör det med glädje, men den måste också hämtas.

Swish 123 075 37 15 
Bankgiro 5238-1324 


A..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...