söndag 14 april 2019

Idag tackar vi för gårdagens föreläsning om; Det började med Kurt Björkvall

Torgil Rosenberg har tillsammans med Bo Nilsson skrivit - Det började med Kurt Björkvall - Björkvallsflyg. 

Torgil Rosenberg besökte bokhandeln i går (13/4) eftermiddag - och berättade om Björkvallsflyg, med mera och sin egen historia inom flyget, som varit både lång och händelserik.

Det fanns många händelser som har spelat roll i hans och flygets liv, som Torgil Rosenberg med stor glädje och engagemang delade med sig av. Flyget har varit och kanske ännu är en stor del av hans liv och intresse.

Med värme och glädje tackar vi Torgil Rosenberg för hans föredrag. Vi är stort tacksamma för att han och Bo Nilsson lagt så många timmar på att sammanställa all information om flyget och dess historia. Det är viktigt att någon gör, för hur ska alla andra intresserade annars få möjlighet att ta del av all denna kunskap i samlad och lagom komprimerad form.

Torgil Rosenberg har givit uttryck för att bokhandeln & jag borde få kulturbidrag för den verksamhet som bedrivs här. Ja, kanske det. Kanske är det så att också bokhandeln i Norrtälje bedriver en viktig kulturverksamhet med t ex bokcirklar, föredrag, utställningar och samtal i långa rader om böcker, konst, händelser, mm. Vi är onekligen en viktig samlingsplats här.

Tack också till alla er åhörare vid gårdagens föreläsning. Utan ert intresse blir det förstås ingenting.

Vi önskar er alla en finfin dag!

Anette Grinde
bokhandlerska 
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje



Vi samarbetar med Sensus studieförbund
i våra arrangemang i bokhandeln. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...