torsdag 26 april 2018

Annika Billberg läser för barnen - den 19 maj i butiken!

Annika Billberg är uppvuxen i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon är ekonom med en magisterexamen i företagsekonomi och har jobbat som kommunikations- och marknadsdirektör i snart femton år.

Yrket kräver att hon skriver mycket, men hon har alltid längtat efter att få skriva skönlitterärt, och att skriva en riktigt bra barnbok har varit en dröm sedan hon var liten. Idén till historierna om Tutte Brödsmula och Kalle Humla kommer från hennes farfar, som visserligen aldrig läste böcker men var världsbäst på att berätta historier.

Lisa är en glad tjej på snart sju som ibland har svårt att skilja på fantasi och verklighet. Hon möter vuxna som förmanar och säger att hon inte får ljuga, vilket gör henne osäker och blyg. Hos farfar och farmor kan hon leva ut sina fantasier och drömmar och till och med se dem förverkligas. För visst är Tutte Brödsmula, mini-flickan som bor i farfars skrivbordslåda, och hennes kompis Kalle Humla där på riktigt? Eller är det bara Lisa som ser dem?

Tillsammans upplever Lisa och hennes nyfunna vänner små sommaräventyr som gör det där sommarlovet innan riktiga skolan börjar till en verkligt sagolik sommar.

  • Annika Billberg kommer till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje den 19 maj 2018 och läser för barnen. Hon kommer kl 1330/1400 - (dubbelkolla tiden lite närmare inpå evenemanget! Boken rekommenderas för barn i åldersspannet 6-9 år.

  • Annika kommer också till butiken den 17 maj kl 1800 för att tala med föräldrar och kanske också mor-/farföräldrar om barns läsande. Hur tänker vi kring barns läsande?
https://bokbloggerskan.blogspot.se/2018/04/samtal-med-foraldrar-om-barnens-lasande.html

Då vi har ett begränsat antal platser i lokalen ber vi om föranmälan till butiken - anmäl dig genom ett besök i butiken, genom ett telefonsamtal till 0176-19970 eller mail; info😏 roslagensbokhandel.se

Evenemanget är kostnadsfritt, men vi önskar alltså din föranmälan. Hör av dig om du vill anmäla dig och ditt barn till dessa evenemang.

A..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...