lördag 10 februari 2018

Magnus Västerbro kommer till bokhandeln den 17 mars 2018

Magnus Västerbro kommer till bokhandeln i mitten av mars 2018.

Magnus Västerbro är författare och journalist med inriktning på historia. Han har arbetat för ett stort antal tidningar, bland annat Dagens Nyheter och han har hittills gett ut tre böcker. En ny är på gång framåt sommaren.

Den första boken hette 101 historiska händelser och består av korta texter som dramatiserar viktiga händelser i världshistorien. Den finns i vår lilla bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje!

Den andra boken, Pestens år, är en dramadokumentär om vad som hände i Stockholm 1710 då den senaste pestepidemin drabbade Sverige. Det är i huvudsak om den här boken Magnus kommer att tala när han kommer till oss i mitten av mars (se kalender här intill och missa inte att anmäla dig!)

Tillsammans med sin hustru har han även skrivit barnboken Pest och kolera. Historiens värsta farsoter.

Sommaren 2018 - snart alltså - kommer hans fjärde bok ut, Svälten. Hungeråren som formade Sverige.

Magnus Västerbro är född i Malmberget, uppvuxen i Luleå, utbildad i Göteborg men bor sedan ganska många år i Stockholm. Han har koppling till Norrtälje genom återkommande vistelser på Fogdö, beläget norr om Grisslehamn.

Magnus Västerbro kommer till bokhandeln den 17/3 kl 1300 för att tala om Pestens år. Vill du komma? Vill du ha boken i pocket eller i inbunden form? 

Föranmälan krävs eftersom lokalen har ett begränsat antal platser och vi tänker att din närvaro också skall inkludera Magnus Västerbros bok Pestens år. Låt oss veta, vid din anmälan, om du hellre vill ha någon av de andra böckerna han har skrivit.

A..


   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...