måndag 5 februari 2018

Blodlokan av Louise Boije af Gennäs

Blodlokan
Louise Boije af Gennäs
2018
Isbn 9789188545732
Del 1 i Motståndstriologin
Bookmark förlag

I Motståndstriologin, vari Blodlokan ingår, skildrar Louise Boije af Gennäs en ung kvinnas kamp mot det etablerade maktmaskineriet. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt.


Blodlokan
har fått många goda recensioner i media under de senaste veckorna. Boken valdes av en av våra bokcirkelgrupper och läses just nu av deltagarna, för att senare utmynna i ett gemensamt samtal.

Gruppen bubblade av energi och entusiasm. Det känns otroligt roligt att vara en del av detta - både av just den här gruppen - de fantastiska människorna - och självaste grejen, alltså bokcirkelföreteelsen för läsning av fantastiska böcker för konstruktiva samtal om dem.

I bokvalet ingick fyra olika böcker, som alla gillades av gruppen.

1) Blodlokan, Louise Boije af Gennäs.
2) Flyktväg, Torbjörn Flygt.
3) Ättlingarna. Hotet. Mats Söderlund.
4) Kärlek på en gul cykel. Fredrik Frängsmyr.

Valet denna gång föll alltså på Blodlokan, som nu finns i varje deltagares hand. På tisdag träffas en ny grupp, med samma eller andra möjligheter till val. Vad väljer de som sin bok att läsa, mån tro?

Vill du vara med i den nya gruppen? Vi möts i bokhandeln på tisdag den 6/2 2018 kl 1630. Välkommen då!

A..


https://www.facebook.com/Roslagens-bokhandel-vid-Lilla-torget-i-Norrtälje-521815631490249/https://www.facebook.com/Roslagens-bokhandel-vid-Lilla-torget-i-Norrtälje-521815631490249/
Säg gärna hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...