onsdag 20 december 2017

Boksignering i Roslagens bokhandel den 22 december 2017 kl 1100-1300

Här finns en het spänningsroman, där svek och vänskap finns som viktiga ingredienser i boken. Hotelldirektören av författaren Rose Tillberg Mattsson går särskilt att tala om på fredag, då författaren kommer till butiken för signering.

Rose Tillberg Mattsson finns hos Roslagens bokhandel, Lilla torget, i Norrtälje kl 1100-1300 fredagen den 22/12 2017

Den nyblivna änkan Bebe ärver makens åkeri och bestämmer sig för att ensam köpa och driva det gamla anrika hotellet i pappersbrukssamhället. Det är inte alla i bygden som gläds åt det vackra barnhemsbarnets framgångar. När en ung, råbarkad kock från Stockholm anländer till hotellet blir ingenting som det varit och allt ställs på prov.

Hotelldirektören är en roman om ett samhälle i 60-talets Sverige på uppgång, kryddat med skvaller, erotik, svek och vänskap. Huvudkaraktären Bebe är en stark kvinna i ett mansdominerat samhälle.

Rose Tillberg Mattsson är född och uppväxt i en arbetarfamilj i Hallstavik. Hon är leg. gymnasielärare i svenska och textil design. Rose debuterade med novellen Brinn din jävel! i Älskanoveller - 26 nyanser av Sverige 2014. Sammanlagt har Rose utkommit med ett tiotal noveller på olika förlag. Hotelldirektören är hennes första roman i en planerad trilogi.

Välkommen till butiken vid Lilla torget i Norrtälje!

A..
Öppet köp? Bytesrätt?
Om bytesrätt & öppet köp & sån´t - se flik ovan.

Roslagens bokhandel
Lilla torget 1 
761 30 Norrtälje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...